trött!

jag är jämt trött. fattar inte vad som  är fel. iofs är det kanske inte så konstigt just nu :P stina och  stefan va här med sina 2 små barn så här har det vart fullt ös! imorn ska vi till o-bo det är ju marknad där. stina va sugen att följa med hon också så det blir säkert kul :) sen lovade vi atle att han skulle få sova här. hur ska det gå? det är första gången vi har ett extra barn som sover här :P men det är väll lika bra att vänja sej den perioden börjar väll nu .

seg igen

uppdaterar lite dags för det kanske. igår så va vi hem till michelle ett tag så jag passade på och gosade lite med clea :) iag så va vi först i ockelbo på kalas andreas syster fyllde år. hon börjar bli gammal nu hehe. sen så jobbade jag lite jenny och emil kom och hälsade på med lille elvin så då passade jag på att gosa lite med honom med :P sen så hjälpte vi michelle att köpa ny vagn till clea. den va verkligen jättefin! så nu vart både jag och jenny lite svartsjuka och vill också ha en ny vagn. men det är ju bra jenny kan köpa en ny så köper vi deras ;)

ockelbo

idag har vi vart hos andreas syster nästan hela dagen :) hon fyller år imorn så vi var där med en tidig present.
maya fick sin första bratz docka idag med, jag gillar inte dom dockorna men hon har ju tjatat om en sån så länge nu så hon lärde väll få en då.glad vart hon iaf. nu sitter jag och kollar på dr phil som handlar om nån tant om inte städar hemma.jag fattar inte hur man kan bo så.. vilka konstiga mäniskor det finns,

nu lär jag göra ordning nått att äta vi vuxna har inte hunnit ätit än.

slutkörd

usch ja jag är helt slut :( idag har vi vart på jungle city nästan hela dagen. barnen tyckte att det va jättekul men inte vi :P gud va jobbigt det är med massa skrikiga ungar överallt, jag förstår verkligen inte hur man klarar av att jobba på dagis :P det va meningen att vi skulle åka dit igår med stina och stefan men när vi kom ut såva vårt bakdäck helt trasigt! det såg ut som om nån hade haft sönder det och det fårvånar mej väll inte direkt i sätra. stackars atle fick leka själv han som hade väntat så på kevin :( men andreas började jaga däck redan halv 11 men va inte klar förens 21. typiskt att det ska hända på en helg när alla däckfirmor har stängt typ :(

äntligen!

idag vart min läskiga granne utkörd! han va riktigt arg :P men han hade ju verkligen sej själv att skylla. igår när vi kom hem så stog han på parkeringen och dansade :D

annars idag så har vi haft rätt mycket att göra. först va vi till andreas syster en snabbis sen han vi vart hela dagen hos stina och stefan. barnen va ju verkligen trötta när vi kom hem iaf. slocknade på en gång :P

läste att elvin blir 5 månader idag gud va fort det har gått! känns som igår när jag sprang runt som en galen höna för att jag va så nervös :P

jobbig natt

inatt va det kaos hos min granne och det va inte första gången. halv 2 ringde vi securitas som kom och dom lärde ringa efter polisen han som bor där är verkligen heelt sjuk. drogade som tusan måste han ha vart med eller väldigt psykiskt sjuk. han spelade amazing grace om och om igen och hade dörren vidöppen. sen gick han ut och stod utanför porten och sparkade på lycktstolpar och sprang runt i snön. han verkade inte ens veta vart han va :P det där är en sån där krislägenhet där borde dom väll verkligen ha koll! men polisen  va in och snackade med han sen drog dom bara. kul att ha en sån där granne då vem vet vad han fr för sej. så om jag har vart sugen på att flytta härifrån så är det ju inget jämfört med nu!

väx upp!

gud jag blir så less.. fan va omogen man kan vara! går ni 4an eller?!  ja som inte ens skulle skriva nå om er men nu måste jag. kan ni inte bara fatta att jag inte bryr mej? jag har alla jag behöver i mitt liv nu. folk som får mej att må bra för en gångs skull och det ska ni fan inte få förstöra. låt mej vara bara jag är klar med er fatta det.

jag vet att ni läser det här med. hur ni fått reda på min blogg har jag ingen aning om. orka snoka! ni är ute ur mitt liv så låt mej slippa vara i ert liv med.

snö!

hehe vaknade i morse och fick en chock. gud va mycket snö det har kommit! det gillar jag inte.

nu är jag så där seg att uppdatera igen. fy på mej!

men i fredags spenderade jag nästan hela dagen med  lilla clea :) det va kul hon är ju så himla mysig! michelle ville hinna städa lite och alla som har barn vet ju att det inte är det lättaste. speciellt inte om man är ensam. så jag va snabb att ta chansen att få vara med henne :)

sen igår så va det fullt hus här. först va michelle och clea här :) senså fort dom hade åkt hem så kom stina och stefan med sina små vildar. men dett va trevligt det med. gud va kevin och atle leker bra! och anton vart nog lite småkär i agnes :)

idag har jag ingen aning om vad man ska hitta på :(

skolan

idag ska vi på öppet hus på ulvsäter. kevin ska få kolla lite. men det är inte säkert att han får gå där occh då blir det lilla sätra :( det vägrar jag! så då blir det kanske valbo för vår del :) det va tillochmed andreas som sa idag att jag skulle kolla runt lite efter dagis och lägenhet. men alla är ju så småa där.

både mina katter löper just nu. så kul! dom är så vidriga.

haha nu kissade elsa ner andreas jacka va glad han blev. haha.

ledig dag

idag är det planeringsdag på dagis och barnen är hemma. andreas är på sin kurs så jag har ingen aning om vad jag ska hitta på. nått lär jag göra barnen är helt rastlösa :P tänkte gå ut och åka pulka kanske.. får see vad det blir. nu lär jag städa lite iaf skriver kanske mer ikväll..

elvins dop

igår va det alltså  elvins dop. lillkillen va jätte fin :) hela alltihopa va jätte fint! efter dopet så bjöd dom först på rostbiff och potatissallad. sen efter det vart det fika med tårta :) det va verkligen lyckat. min syster kan hon!



RSS 2.0